U kunt ons bellen tussen 9.00 - 20.00 op 085 0030600

 • 15 jaar voordeel
  U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke zonnepanelen voor een periode van 15 jaar! Daarna gaan de zonnepanelen over naar de eigenaar van het dak
 • Eenvoudig en lokaal
  Zonder ruimte voor zonnepanelen toch zelf energie opwekken dankzij lokale initiatieven zoals Postcodestroom.
 • Duurzaam rendement
  Met een lage investering kunt u toch significant besparen op uw energierekening.
 • Postcoderoosregeling:
  Je krijgt vrijstelling van de energiebelasting over het opgewekte aantal kilowattuur stroom naar rato van het aantal zonparticipaties waarin je participeert.

Postcodestroom via Justplugin

Wilt u graag zelf energie opwekken, maar heeft u geen ruimte voor zonnepanelen op het dak van uw woning of uw bedrijf? In dat geval kunt u kiezen voor Postcodestroom via Justplugin. Deze oplossing maakt het voor iedereen mogelijk om energie op te wekken. Samen met Postcodestroom koppelen wij in uw buurt alle benodigde onderdelen aan elkaar: het dak voor de zonnepanelen, buurtgenoten of andere bedrijven die ook willen deelnemen én de energieleverancier die de opbrengst met u kan verrekenen. Zo heeft u alle voordelen van zonne-energie, zonder er enig omkijken naar te hebben.

Persoonlijk advies

Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk advies. U kunt zich ook laten terug bellen.

Maatwerk is de sleutel tot succes

Vindt u het ook prettig als u goed advies krijgt en vooraf weet waar u aan toe bent? Justplugin neemt eerst contact met u op. Aan de hand van uw situatie en behoeften geven wij u persoonlijk advies en leggen afwegingen voor die voor u van belang zijn. Op uw verzoek schakelen wij vervolgens één van onze vaste installateurs in om de kosten voor installatie in kaart te brengen. Justplugin stemt af met alle betrokken partijen en regelen alles voor het laden van uw elektrische auto. Is er voor u snelheid geboden? Het is mogelijk om binnen 10 werkdagen ingebruikname van uw laadstation te realiseren.

 • Waterschap Hunze en Aa’s kiest voor groen

  In samenwerking met Friesland lease en Justplugin heeft Waterschap Hunze & Aa’s op 12 locaties 52 laadstations laten installeren.

  Meer info
Meer weten over Postcodestroom?

Wilt u meer weten over Postcodestroom via Justplugin? Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.